SON DAKİKA

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09 Ocak 2016, C.tesi - 16:20
KONYA (AA) - Basın Konseyi Başkanı Mustafa Tatlısu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tatlısu, mesajında, sahile vuran ceset haberleriyle, ateş hattına dönen bölge coğrafyası haberleriyle, şehit haberleriyle, İslam dünyasının içine düştüğü mezhepçilik haberleriyle öne çıkan gazeteciliğin yapıldığı bir dönemin yaşandığını belirtti.

Basıın sektörünün alabildiğine kendini özgür gördüğü bugünün Türkiye’sinde, maalesef teröristler, onun siyasi uzantıları ve ülkeyi ele geçirmeye çalışan unsurların ambalajlı haberlerle, süslü cümlelerle millete güzel gösterilmeye çalışıldığının altını çizen Tatlısu, şunları kaydetti:

"Çalışan gazeteciler bayramını kutladığımız bugünde bu sınırlar haddi aşmış, hatta ihanet noktasına kadar varmıştır. Belirli mihrakların karanlık odakların özgürlük naralarıyla oluşturmaya çalıştıkları bu suni gündem elbet bitecek ve dünya coğrafyasında ileri demokrasi ve özgürlükçü bir ülke olduğumuz gerçeği tüm çıplaklığıyla ortaya çıkacaktır. Gerçek gazeteciler için 10 Ocak bir bayram, art niyetlilerin de ülke yönetimlerini,idarecilerini suçlama günü olarak karmaşık duygularla kutlanacaktır. Basın Konseyi olarak gerçek çalışan gazetecilerin bayramlarını kutluyor, savaşın ve terörün olmadığı, barışın,sevginin hakim olduğu yepyeni bir Türkiye ve dünya diliyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler