SON DAKİKA

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

09 Ocak 2016, C.tesi - 22:47
İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, basının ileri toplumlarda olduğu gibi Türkiye’de de vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirterek, "Basının gelişimini sürdürebilmesi, evrensel ölçütlerde çalışabilmesi ve kamuoyunun sesi olma görevini başarıyla yerine getirebilmesi önemlidir" dedi.

Hotar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu, gazetecinin halkı bilinçlendirmek adına verdiği mücadelenin her türlü takdiri hak ettiğini belirtti. Hotar, şunları kaydetti:

"İleri toplumlarda olduğu gibi ülkemizde de vazgeçilmez bir unsur olarak görülen basın, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda, ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ile görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur. Basının gelişimini sürdürebilmesi, evrensel ölçütlerde çalışabilmesi ve kamuoyunun sesi olma görevini başarıyla yerine getirebilmesi önemlidir. Ülkemiz adına geçilen süreçlerin tarihin sayfalarında yer alması için en önemli kaynağı sağlamaktadırlar."

Nükhet Hotar, büyük fedakarlıkla görevlerini sürdüren gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.



Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler