SON DAKİKA

2018 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda

16 Temmuz 2018, Pazartesi - 15:30
TBMM (AA) - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Kalkınma Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının bütçelerinin görüşülmesine başlandı.

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç başkanlığında toplanan komisyonun 22. turunda Kalkınma Bakanlığı, Türkiye İstatistik Kurumu, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile kalkınma ajanslarının bütçeleri görüşülecek.

HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, komisyon programının beşinci kez değiştirildiğini belirterek, iki önemli bakanlık olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bütçelerinin aynı gün görüşülecek olmasını eleştirdi.

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, olağanüstü zamanlarda program değişikliklerinin olabileceğini, ancak böyle bir durum söz konusu olmadığı halde bakanlık bütçelerinin görüşme takviminde değişiklik yapılmasının uygun olmadığını söyledi.

Komisyon Başkanvekili Erdinç ise bu tür değişiklikliklerin her zaman olduğunu anımsatarak, geçen yıl da 6 kez programın değiştiğine dikkati çekti.

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, komisyonda sunumunu yapmaya başladı.







Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler