SON DAKİKA

9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları

17 Mayıs 2018, Perşembe - 15:50
MALATYA (AA) - Malatya’da, Battalgazi Belediyesince düzenlenen "9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları" kortej yürüyüşüyle başladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Battalgazi Belediye Başkanı Selahatin Gürkan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve vatandaşlar, öğretmenevinden İnönü Caddesi’ndeki İnönü Kapalı Çarşı üzerindeki konser alanında kadar yürüdü.

Battalgazi Belediyesi Akmercan Çöpçüler Korosunun verdiği konserin ardından konuşma yapan Çalık, festivale, şölene, bütün güzelliklere ve insanlarla bira arada olmaya ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Türkiye’de belediyecilikte en iyi hizmeti 1994 yılında İstanbul’u çöp yığınlarından ve susuzluktan kurtaran Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiğini anlatan Çalık, "O gün, o belediyecilik anlayışıyla Türkiye’yi tanıştırdı. O belediyecilik anlayışının gereği bugün yerine getiriliyor. Belediye başkanlarım bu konuda çok güzel çalışmalar yapıyor. Cumhurbaşkanlığımızın önderliğinde bakanlarımızla, milletvekillerimizle Başbakanımızla hem Türkiye’ye hem Malatya’ya hem de Battalgazi’ye önemli hizmetler yaptık." diye konuştu.

Çalık’ın konuşmasının ardından etkinlik konserle devam etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler