SON DAKİKA

AA’nın “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi“ kitabı

30 Temmuz 2016, C.tesi - 23:48
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabıyla ilgili "Meydanlarda da bunun gibi onlarca kitabı dolduracak hikayelere şahit oluyoruz." dedi.

AA Antalya Bölge Müdürlüğü Başmuhabiri Murat Paksoy, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer’i ziyaret ederek, AA tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabını hikaye etti.


Sümer, 15 Temmuz gecesini "Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi" kitabıyla ölümsüzleştirdiği için Anadolu Ajansına ve kitaba emeği geçenlere teşekkür etti. 15 Temmuz’un demokrasi açısından çok önemli bir gün olduğunu belirten Sümer, "Ülkemize darbelere alışıktı, her 10 yılda bir darbe oluyordu. Ancak bu defa darbecilerin karşısında ’Yeni Türkiye’ vardı. Yeni Türkiye’de sözde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğinde insanlar marketlere, benzin istasyonlarına ve fırınlara koşmak yerine bu kez bayraklarını aldı ve sokağa çıktı. Sayın Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkılması talimatıyla bu darbe önlenmiş oldu." dedi.

Asker, polis, hakim ve savcı kılığına girmiş FETÖ üyesi vatan hainlerinin karşısına dikilen halkın vücutlarını siper ettiğine dikkati çeken Sümer, bu insanların vatanı, bayrağı ve demokrasiyi kurtardığını kaydetti. Söz konusu kitapta demokrasi şehitlerine de yer verildiğine değinen Sümer, bütün şehitlerin ve hikayelerinin yer aldığı daha kapsamlı bir kitap hazırlanması temennisinde bulundu.

Bugünlerde çok önemli bir tarihe tanıklık edildiğini ifade eden Sümer, "Bu yaşadıklarımızın demokrasi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Şu anda meydanlarda durmaya devam ediyoruz. Sayın kurucu genel başkanımızın ’Bu iş bitti, ülke normale döndü.’ dediği ana kadar meydanlarda olacağız. Meydanlarda da bunun gibi onlarca kitabı dolduracak hikayelere şahit oluyoruz." diye konuştu.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler