SON DAKİKA

Adana’da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

18 Temmuz 2018, Çarşamba - 09:55
ADANA (AA) - Adana'da eski eşini ağır yaralayan bir kişi, kadının erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen yanındaki kişiyi de öldürdü.

Alınan bilgiye göre N.M.D, merkez Çukurova ilçesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda eski eşi L.D. (34) ile erkek arkadaşı olduğu iddia edilen V.D'yi yolda yürürken gördü. N.M.D, yanındaki silahla L.D. ve V.D'ye ateş etti.

Silah sesini duyan vatadaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti. Kalbi iki kez duran V.D. kalp masajıyla hayata döndürüldü.

Daha sonra hastaneye kaldırılan V.D, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Ağır yaralanan L.D'nin ise özel bir hastanedeki tedavisi sürüyor.

Olayın görgü tanıklarından Doğan Büyükbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüs durağının yakınlarında iki el silah sesi duyduğunu ve bir kişinin kaçtığını gördüğünü söyledi.

Kaçan kişinin arkasından koştuklarını anlatan Büyükbaş, "Saldırgan kaçarken trafik polisi havaya iki el ateş etti. Bu arada adam da panikleyerek yere düştü. Biz de yakaladık. Adamı gelen polise teslim ettik. Vuran kişi 'namus meselesi' dedi." ifadelerini kullandı.

N.M.D'nin polise verdiği ilk ifadesinde "Saldırıyı namus meselesi yüzünden gerçekleştirdiğini" ileri sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler