SON DAKİKA

Adanaspor’da, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları

06 Mayıs 2016, Cuma - 14:33



ADANA (AA) - PTT 1. Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Adanaspor, deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Turuncu-beyazlılar, Osman Yereşen Tesisleri’nde, yardımcı antrenör Çağdaş Mavioğlu idaresinde antrenman yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan çalışma, 5’e 2 pas ve top kapma çalışmasıyla sürdü. Akdeniz ekibi, dar alanda çift kale maçla idmanı tamamladı. Antrenmana tüm futbolcular katıldı.

İdmanın ardından AA muhabirine açıklamada bulunan takım kaptanı Merthan Açıl, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarında sona yaklaştıklarını söyledi.

İyi bir ekip olduklarını vurgulayan Merthan Açıl, "Sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Şampiyon olduk ancak bundan sonraki maçlarımızda da aynı ciddiyetle iyi bir performans ortaya koyma düşüncesindeyiz. Kardemir Karabükspor ligin kaliteli ve iddialı ekiplerinden birisi. Umarım Adana’ya galibiyetle döneriz." diye konuştu.

Sakat veya cezalı oyuncusu bulunmayan Adanaspor, yarın kentteki son çalışmasının ardından hava yoluyla Ankara’ya, buradan da kara yoluyla Karabük’e gidecek.

Adanaspor ile Kardemir Karabükspor, 8 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda karşılaşacak.



Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler