SON DAKİKA

“Aile Arasında“ 1 Aralık’a vizyona girecek

18 Temmuz 2018, Çarşamba - 20:45
İSTANBUL (AA) - Yönetmenliğini Ozan Açıktan'ın üstlendiği "Aile Arasında" adlı film, 1 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak.

"Avrupa Yakası" ve "Yalan Dünya" adlı televizyon dizileri ile tanınan Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunda, Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar, Devrim Yakut, Derya Karadaş, Şevket Çoruh, Fatih Artman, Su Kutlu, Deniz Hamzaoğlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Ünal Yeter ve Arif Erkin yer alıyor.

Komedi türündeki, BKM yapımı filmin afişi de yayınlandı.

Filmin konusu ise şöyle:

"21 yıllık eşinin aniden terk ettiği Fikret (Engin Günaydın) ve 21 yıllık müzisyen sevgilisi tarafından bırakılan müzikhol vokalisti Solmaz (Demet Evgar) komik bir tesadüfle tanışması ve dost olmasının ardından, Solmaz'ın kızı Zeynep (Su Kutlu) bu sırada ailesiyle ilgili yalanlar söylediği Adanalı sevgilisinden evlenme teklifi alır. Solmaz, Fikret'ten, kızının saygın, efendi, emniyet müdürü babası rolünü oynamasını ister. Aile arasında bir kız isteme, bir de düğün olacak ve bu iş bitecektir. Ancak damadın geleneksel ailesi detaylı evlilik seremonileri planlamaktadır. Asla yalan söyleyemeyen, nevrotik, tedirgin Fikret, sert, silah taşıyan, kebapçı zinciri sahibi bir Adanalı aileye karşı hayatının rolünü oynamak zorundadır."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler