SON DAKİKA

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş:

30 Haziran 2016, Perşembe - 05:52
KAHRAMANMARAŞ (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, "Biz, çevremizde kim varsa, sokağımızda kim varsa mutlaka onlara ’ne gibi faydamız olabilir’ diye düşünen bir gençliğiz. Hiçbir terör faaliyeti, hiçbir saldırı bu noktada bizi çalışmamızdan geri koyamaz." dedi.

Ecertaş, AK Parti Gençlik Kolları Kahramanmaraş İl Teşkilatınca düzenlenen "Çaylar bizden" adlı gençlerle sohbet toplantısında yaptığı konuşmada, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

AK Parti gençliğinin bu ülkenin katma değerini ortaya çıkarmaya vesile olan gençlik kolları olduğunu belirten Melih Ecertaş, "Nedir bu? Biz, çevremizde kim varsa, sokağımızda kim varsa mutlaka onlara ’ne gibi faydamız olabilir’ diye düşünen bir gençliğiz. Hiçbir terör faaliyeti, hiçbir saldırı bu noktada bizi çalışmamızdan geri koyamaz." diye konuştu.

İstanbul’dan aldıkları usulle, mahallede olmayı kendilerine bir dert bildiklerini söyleyen Ecertaş, Türkiye’de köylerle beraber 50 bini aşkın mahalle, 919 ilçe ve 81 il bulunduğunu belirtti.

"AK Parti gençliğinin 50 bin mahallede olması lazım" diyerek yola çıktıkların dile getiren Melih Ecertaş, şunları kaydetti:

"Çünkü gençlik, bizim gençliğimiz. Türkiye’nin nüfusunun yarısı 30 yaşın altında. Özellikle 15 ile 30 yaş arası 20 milyon genç var. Bu 20 milyon genç bizim başımızın tacıdır. Her gençlik, bizim üzerimizde bir sorumluluk bulunduruyor. Her birine tek tek ulaşmamız, konuşmamız gerekiyor. Dertlerini dinlememiz gerekiyor. Neyin nasıl olması gerektiğini onlarla birlikte karar verip, bunu karar alıcılara yönlendirmemiz gerekiyor. O yüzden biz kendimizi ’Türkiye’nin en büyük raporlama ajansı’ olarak görüyoruz."

Ecertaş, bugün tarihini bilen, medeniyet şuurunu almış, dinini bilen, okuyan, araştıran, yazan ve çevresine katma değer sağlayan entelektüel bir gençlik tahayyül ettiklerini de sözlerine ekledi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay ise Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını lanetledi.

Toplantı, soru-cevap bölümüyle sohbet ortamında devam etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler