SON DAKİKA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

18 Aralık 2017, Pazartesi - 08:40
AKSARAY (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Makamlar gelip geçicidir. Asıl olan davadır. AK Parti’nin tek bir davası vardır o da memleket sevdası." dedi.

Çeşitli ziyaretler kapsamında Aksaray’a gelen Karacan, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Karacan,ziyarette yaptığı açıklamada, 2019 seçimleri için çalışma planı yaptıklarını söyledi.

AK Parti’ye hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Aksaray halkına teşekkür eden Karacan, gelecek yıllarda yapılacak seçimlerde de desteğin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Karacan, hiçbir zaman makamın kendileri için önemli olmadığını, parti içinde değişimlerin yaşanabileceğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Makamlar gelip geçicidir. Asıl olan davadır. AK Parti’nin tek bir davası vardır o da memleket sevdası. Bu ülkeye, memleket sevdası için, hizmet etmek için yola çıkan bir ekip vardır. Tabii ki değişim süreçleri olacak. Şu an teşkilatlarımızda, tüm Türkiye’de onunla ilgili çalışamalar yapılıyor. Değişimler olabilir, bazı arkadaşlarımız görevi teslim edebilir. Bugüne kadar AK Parti’ye en üst makamından en alt makamına kadar çalışma yapmış herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de tüm arkadaşlarımız aynı dava uğruna, bayrağımızın inmemesi için, ülkemizde ezan sesinin dinmemesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında tek vücut olarak kenetlenmesi gerekiyor."

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti’nin Aksaray’da son 3 seçimde aldığı oy oranıyla, her zaman ülke genelinde ilk beş içinde yer aldığına işaret etti.

Karatay, Aksaraylılara, AK Parti’ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Karacan’a İl Başkanı Karatay tarafından Taşpınar halısı hediye edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler