SON DAKİKA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

29 Nisan 2016, Cuma - 01:05
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Karabük’te bağışladıkları arsa ve binalarla eğitime destek veren hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

Şahin, Safranbolu Kirkille Mahallesi’nde bulunan arazisini üzerinde bulunan taşınmazlarıyla "Safranbolu Abdurrahman Yerlikaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi” olarak kullanılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışlayan hayırsever iş adamı Abdurrahman Yerlikaya ile Esentepe Mahallesi’nde anaokulu yapımı için 3 bin 500 metrekare arazi bağışlayan Ali Baltacı’yı Safranbolu Öğretmenevi’nde kabul etti.

Hayırseverlerle teşekkür eden Şahin, yaptığı konuşmada, çocukların iyi yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bağışların her türlü takdirin üzerinde olduğunu söyledi.

Herkesin bu dünyada fani olduğunu anlatan Şahin, "Böylesine hayırlı bir işe tanıklık etmem, benim için büyük bir bahtiyarlıktır. İnşallah hem Ali ağabeyimizin bağışladığı ve üzerine yaptırdığı 5 derslikli anaokulunu, hem de Abdurrahman ağabeyimizin bağışladığı ve imam hatip lisesi ve ortaokulu olarak hizmet verecek okulun açılışlarında da bulunuruz." dedi.

Hayırsever Abdurrahman Yerlikaya da 20 yıl önce niyetlenmelerine karşın hayır işinin bugünlere nasip olduğunu belirterek, "Bu hibeyi yaparken hiçbir tereddüt etmeden, canı gönülden, sevinerek, isteyerek yaptık. Eğitimi çok sevdiğimiz için eğitime vakfetmeyi düşündük." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Şahin ve beraberindekiler, kız öğrenci yurdu olarak kullanılan ve gerekli tadilatın ardından pansiyonlu imam hatip olarak hizmet verecek binada incelemede bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler