SON DAKİKA

AK Parti Van Milletvekili Atalay, Kırıkkale’de

11 Aralık 2015, Cuma - 16:33
KIRIKKALE (AA) - TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti.

Atalay, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yürüyen çalışmaları incelemek ve sıla ziyareti için Kırıkkale’ye geldiğini söyledi.

Kırıkkaleli milletvekillerinin sayısının TBMM’de çoğaldığını dile getiren Atalay, "İş birliği içerisinde Kırıkkale’ye elimizden geleni yapacağız. Daha önce başlattığımız projeleri, çalışmaları takip edeceğiz ve Ankara’de bize düşen görevleri yapacağız. Bu dönem Van milletvekiliyim. Van, önemli ve büyük bir sınır ilimiz. Bölgenin sorunlarıyla çok ilgilendim. Şimdi Van milletvekili olarak oralarla ilgili daha da yakın çalışmalarımız sürecek. Van’ın özellikleri buradan farklı" diye konuştu.

Atalay, bu dönem TBMM’de kendisine Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu başkanlığının verildiğini hatırlatarak, bu komisyonun TBMM’nin önemli ve işleri çok olan bir komisyonu olduğunu anlattı.

Hükümetin programında önümüzdeki dönem, eğitim, kültür ve gençlik alanında önemli taahhütleri ve hedeflerinin olduğunu aktaran Atalay, bu hedeflere katkı vermeye çalışacaklarını kaydetti.

Atalay ve beraberindekiler, daha sonra, partisinin il başkanlığını ziyaret etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler