SON DAKİKA

Aksaray Valisi Pekmez’den milli atlet Kalkan’a ödül

27 Mayıs 2018, Pazar - 22:25
AKSARAY (AA)- Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Avrupa Olimpik Gençlik Olimpiyatları’nda 3 bin metre yarışında Avrupa 2.’si olan milli atlet İnci Kalkan’ı altınla ödüllendirdi.

Vali Pekmez, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Cüneyt Alkan ve beraberindeki milli atlet İnci Kalkan ile antrenör Hatice Çelik’i makamında kabul etti.

Pekmez, yaptığı konuşmada, sporda birçok branşın futbolun gölgesinde kaldığını ancak yeterli ilgi görmeyen bu dallarda önemli başarıların elde edildiğini söyledi.

Kalkan gibi bir yeteneğin Aksaray’da yetişmesi ve düzenlenen şampiyonalarda önemli başarılar elde etmesinin önemine dikkat çeken Vali Pekmez, "Sporcumuzun elde ettiği başarı bizleri çok mutlu etti. Sporcumuzla gurur duyuyor, kendisini tebrik ediyoruz. İnşallah daha nice başarılar elde etmesini temenni ediyoruz." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Alkan ise Aksaray’da yetişen ve bireysel anlamda çok önemli başarılar elde eden sporcuların diğer illerdeki sponsor kuruluşlar adına yarıştığını, Aksaray’da yetişen bu sporcuların Aksaray adına yarışmasını istediklerini bu konuda sponsor olacak kişi veya kurumlardan destek beklediklerini kaydetti.

Konuşmanın ardından Pekmez, İnci’ye tam altın ve spor malzemelerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi.


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler