SON DAKİKA

Anadolu Tarih ve Kültür Birliği Buluşmaları İstanbul'da gerçekleştirilecek

15 Mayıs 2019, Çarşamba - 14:20
ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Anadolu Tarih ve Kültür Birliği Buluşmaları" adlı çalıştayların ikincisi yarın İstanbul'da yapılacak.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, milli kültür bilinci oluşturmak üzere ilki Çanakkale'de yapılan "Anadolu Tarih ve Kültür Birliği Buluşmaları," alanlarında uzman akademisyenler ve öğrencileri bu kez İstanbul'da bir araya getirecek.

Milli Mücadele'nin 100'üncü yılında düzenlenen çalıştay serisinin İstanbul bölümü, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla yarın saat 10.00'da İstanbul Üniversitesi rektörlük binasında yapılacak.

İstanbul Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilecek buluşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının Milli Mücadele'ye etkileri üzerine iki panel düzenlenecek.

Galatasaray Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Darüşşafaka Lisesi, Kabataş Lisesi, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi, Vefa Lisesi, Pertevniyal Lisesi, Çamlıca Kız Anadolu Lisesi ve Kandilli Kız Anadolu Lisesi çalıştayın konuk okulları olacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler