SON DAKİKA

“Anadolu’nun Zirvesinde Kayak Günleri“

09 Ocak 2016, C.tesi - 20:45
ERZURUM (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak, "Türkiye’nin dört bir noktasında, dünyanın dört bir tarafında varlık gösteriyoruz. Düşlerimizde diğer kardeşlerimizi kırmayacak, aynı zamanda onların haklarını da eşit şekilde gözetecek şekilde kullanmak durumundayız" dedi.

Olpak, MÜSİAD genel merkezi ve Erzurum şubesinin organizasyonunda düzenlenen "Anadolu’nun Zirvesinde Kayak Günleri" programının gala gecesinde yaptığı konuşmada, derneklerinin sadece Erzurum’da değil, dünyanın dört bir tarafında varlık gösterdiğini belirtti.

"Siz bize güzellikleri her şekilde sunacaksınız. İş adamı onun neticesinde eğer kendisine fırsat görürse zaten değerlendirir" diyen Olpak, şöyle devam etti:

"Fırsat görmezse bunun genel başkanın söz vermesiyle yapılabilecek bir tarafı da yoktur. Biz Erzurum’u hem olayın kayak tarafı hem de dostluk tarafıyla da seviyoruz. "Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane’ denen cinsten biz burada bulunuyoruz. İnşallah sizlerle, dostlarla ve buranın yerel yöneticileriyle bundan sonra olan hukukumuzu devam ettirmek niyetindeyiz. Tabi biz sadece Erzurum’da değiliz. Türkiye’nin dört bir noktasında, dünyanın dört bir tarafında varlık gösteriyoruz. Düşlerimizde diğer kardeşlerimizi kırmayacak, aynı zamanda onların haklarını da eşit şekilde gözetecek şekilde kullanmak durumundayız."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler