SON DAKİKA

Ankara Cebeci Hastanesindeki silahlı kavga

27 Haziran 2016, Pazartesi - 15:20
BALIKESİR (AA) - Balıkesir Eczacı Odası üyesi bir grup, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi Fizik Tedavi Bölümünde meslektaşları olan 4 kişinin ölümüne yol açan silahlı saldırıyı kınadı.

Yeşilli Meydanı’nda bir araya gelen ve önlüklerine siyah kurdele takan eczacılar adına konuşan Balıkesir Eczacı Odası Başkanı Sertaç Özmen, Özler Kiriş, Hikmet Türk, Gürsu Ulaşan ve İlknur Yüce’nin hayatını kaybettiği olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

Özmen, Ankara’da 4 meslektaşlarının hunharca katledildiğini ifade ederek "Meslektaşlarımızın, sadece devlet malını ve halk sağlığını korumak adına dekanlıkça açılan soruşturmada ifade verdikleri gerekçesiyle tehdit edilmişler, verdikleri dilekçe dekanlıkça ve savcılıkça ciddiye alınmamış, sonuçta ’Sizi kurşun manyağı yaparım’ diyen, hastane içinde silah bulunduran ve silahı olduğu herkesçe bilinen bir teknisyen tarafından hayatlarına son verilmiştir." dedi.

Acılarının sonsuz olduğunu dile getiren Özmen, "Tehdit neden ciddiye alınmamıştır? O silahın hastane içerisinde bulundurulmasına neden müsaade edilmiştir? Bunlar cevaplandırılması gereken sorulardır. Bu olayda ihmali bulunan tüm görevlilerin, gerek Balıkesir Eczacı Odası ve gerekse Türk Eczacıları Birliği olarak peşini bırakmayacağız. Elimiz yakalarında olacaktır." diye konuştu.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler