SON DAKİKA

Ankara’da 2 gazinin darbedildiği iddiası

13 Temmuz 2018, Cuma - 14:35
SİVAS (AA) - Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahat Türkmenoğlu, Ankara'da gazilere yapılan saldırıyı kınadı.

Başkan Türkmenoğlu yaptığı yazılı açıklamada, vatani görevlerini yaparken PKK ile silahlı mücadelede gazi olan iki evladımıza Ankara'da yapılan çirkin saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirtti.

Vatanımızın selameti için ayaklarını seve seve feda edip koltuk değneği ve tekerlekli sandalye ile hayatlarını sürdüren gazilere yapılan saldırıyı çirkin bulduklarını belirten Türkmenoğlu açıklamasında şunlara yer verdi:

"Muzaffer Oktay ve İbrahim Kızılkaş başkentimizin ortasında milli ve insani değerlerden yoksun trafik magandalarının saldırısına uğramış, bu olay hepimizi üzüntüye boğmuştur. Kanun ve kural tanımaz insanlıktan yoksun magandalar, tekerlekli sandalyede olmasına karşın gazilerimizi iç kanama geçirecek kadar darp etmekle de kalmamış, eşlerini ve iki yaşındaki çocuklarına bile saldırarak, insanlığa birer utanç abidesi olarak isimlerini yazdırmışlardır."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler