SON DAKİKA

“Ardahan 6. Olağan İl Kongresi“

25 Ağustos 2018, C.tesi - 05:05
ARDAHAN (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Laf üretmiyoruz, iş, aş üretiyoruz. Birileri gibi iftirayla, yalanla, siyaset yapmıyoruz ve yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı olarak görüyoruz, milletle buluşuyoruz." diye konuştu.

Bakan Tüfenkci, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla Kazım Karabekir Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen Ardahan 6. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'yi 2002'de "Artık hiçbir şey eskisi olmayacak" diyerek kurduklarını hatırlattı.

AK Parti'nin Türkiye'yi her alanda 3 kat büyüttüğünü ve büyütmeye de devam ettiğini aktaran Tüfenkci, şöyle konuştu:

"2017 yılının üçüncü çeyreğinde de tarihi rekorlarla büyüme rekorlarına ulaştık. Sayın Başbakanım, talimatlarınızla, yerinde almış olduğunuz tedbirlerle, Türkiye yoluna devam ediyor. Laf üretmiyoruz, iş, aş üretiyoruz. Birileri gibi iftirayla, yalanla, siyaset yapmıyoruz ve yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı olarak görüyoruz, milletle buluşuyoruz."

Tüfenkci, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla sınır ticaret merkezlerine ilişkin yeniden çalışma yaptıklarını belirterek, "Son aşamaya geldik, Ardahan'ın da içinde bulunduğu yeni bir düzenlemeyle Ardahan'ı da sınır ticaretine açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ise 15 yıldır AK Parti hükümetleri olarak arz oluşturmak için talep beklemediklerini söyledi.

Yaklaşık 15 yıldır, trafik yoğunluğunu beklemeden yollar yaptıklarını ifade eden Arslan, "Yolu yaparsanız, o beraberinde trafiği oluşturur. Yolu yaparsanız, yatırım gelir, istihdam oluşur. Sayın Başbakanım, 15 yıldır bu çerçevede hareket ettiğinizi biliyorum. Bugün de bu düşünceyle bu bölgede hizmetler yapılıyor. Size, Cumhurbaşkanımıza, Ardahanlılar adına bölge adına, minnetlerimi arz ediyorum. Gözünüz arkada kalmasın, bu bölgede sizi de Cumhurbaşkanımızı da mahçup etmeyecek şekilde çalışacağız." diye konuştu.

- "Onlar konuştu biz eserler ürettik"

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak her zaman milletle, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yürüdüklerini ifade ederek, "Onlar konuştu, biz eserler ürettik. Başbakanımızın eserleri her yerde. Yürümeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızla, başbakanımızla, milletimizle beraber yürüyeceğiz. Durmak yok yola devam." diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise bir ülkenin duruşunu takip eden en önemli unsurların ekonomik ve askeri güç olduğunu dile getirdi.

AK Parti'nin bu alanlarda gece gündüz demeden çalıştığını anlatan Yazıcı, şunları kaydetti:

"Büyüme rakamları açıklandı. Savunma sanayine gelince, 15 Temmuz alçak darbe girişimden 40 gün sonra Türkiye Cumhuriyeti devleti Fırat Kalkanı Operasyonu'nu gerçekleştirdi. Bunu neyle yaptı? İnsansız hava aracını, helikopter, tank üreterek, savunma sanayi alanında dışa bağımlılığı yüzde 40'a indirerek gerçekleştirdi. Bunları görmeyenler 'ne yaptınız' gibi laflarla AK Parti'nin bu ülkeleye kazandırdıklarını asla gölgeleyemez."


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler