SON DAKİKA

Ardahan Valisi Deniz “yılın fotoğrafları“ oylamasına katıldı

09 Aralık 2015, Çarşamba - 10:32
ARDAHAN (AA) - Ardahan Valisi Ahmet Deniz, AA tarafından düzenlenen "yılın fotoğrafları" oylamasına katılarak, beğendiği fotoğraf için oy kullandı.

Deniz, Ardahan’da serbest haberci olarak Anadolu Ajansı’na içerik sağlayan Günay Nuh’tan "AA Yılın Fotoğrafları" yarışması hakkında bilgi aldı. 

Anadolu Ajansı’nın "www.aa.com.tr" internet sitesinde, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde belirlenen 47 fotoğrafı inceleyen Deniz, yarışmada yer alan fotoğrafların birbirinden güzel ve etkileyici olduğunu ifade etti.

Deniz, yarışmada Ardahan’da çekilmiş bir karenin de yer aldığına işaret ederek, "Bütün fotoğraflara baktım. Hepsi birbirbirinden değerli. Hepsi birbirinden etkileyici ancak Ardahan’dan fotoğraf olunca, tabi ki oyum Ardahan’a. Bu konuda pozitif ayrımcılık yapacağım. Ardahan’dan da muhteşem bir kare yer almış sonuçta" değerlendirmesinde bulundu. Deniz, yarışmada Günay Nuh imzalı "Çıldır Altın At Kış Şöleni" adlı çalışmaya oy verdi. 

Yarışmada yer alan fotoğrafların AA’nın gücünün ve kalitesinin göstergesi olduğunu belirten Deniz, "Anadolu Ajansı, güçlü olan ülkemin güçlü sesidir. Ajansın bu noktaya gelmesinde emeği olan bütün ekibin, taşradaki muhabirden Sayın Genel Müdür’e kadar emeğine sağlık. Tüm ekibi tebrik ediyor, kutluyorum" dedi. 

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler