SON DAKİKA

Ardahan’da terör saldırıları protesto edildi

20 Şubat 2016, C.tesi - 17:30
ARDAHAN (AA) - Önceki gün Şırnak’ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Burak Güneş için Ardahan’da yürüyüş düzenlendi.

Milli Egemenlik Parkında bir araya gelen Ardahanlılar, burada istiklal Marşı’nı okudu, Merkez Cami İmamı Güven Karakoyun da dua etti.

Ellerinde Türk bayrakları ile Kongre Caddesinden geçen grup, terör örgütü aleyhine slogan atıp, tekbir getirerek Tarihi Kongre Binasında kadar yürüdü.

Burada kalabalığa hitap eden Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, yürüyüşe Türk bayraklarıyla katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

Köksoy, Şehit Güneş’in Ardahanlı olması nedeniyle böyle bir yürüyüş düzenlendiğini ancak bütün şehitler için yüreklerin aynı attığını ifade etti.

Mehmet Akif’in dizeleriyle şehitlere işaret eden Köksoy, "Bu topraklarda gerek 93 Harbi, gerekse Kurtuluş Savaşı ve Ermeni mezalimi sürecinde çok şehitler verdik. Bu topraklarda çok şehitlerimiz yatıyor. Vatanın bütünlüğü elbette ki şehitlerimizin fedakarlığı ile eşdeğerdir. Bütün mukaddeslerimizin sembolleştiği tek değer ise şemsiye olan al bayrağımızdır. Bugün al bayrağımız ile birlikte buradasınız. Hepinizden Allah razı olsun. Bu bayrak vatanımızın en büyük şemsiyesidir" dedi.

Düşmana karşı bugün birlik ve bütünlük günü olduğuna işaret eden Köksoy, bugün daha çok kenetlenileceğini söyledi.

Grup daha sonra dağıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler