SON DAKİKA

Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı

29 Haziran 2016, Çarşamba - 09:51
BAYBURT (AA) - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, terörün milletin huzurunu ve güvenini bozmaya yönelik her türlü kalleşliği yapmaya çalıştığını belirterek, "Ama büyük bir ülkeyiz. Nasıl bu zamana kadar terörle mücadelede başarı gösterdiysek bundan sonrada sizlerin sayesinde bu ülke bu terör belasından inşallah kurtulacak." dedi.

Sahuru Bayburt Emniyet Müdürlüğü Şehit Gürcan Yavuz Polis Merkezi’nde gece görevde olan polis ekipleriyle birlikte yapan Ustaoğlu, burada bir konuşma yaptı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısında hayatını kaydeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar temennisinde bulunan Ustaoğlu, "Bu mübarek ramazan günü maalesef böyle bir acıyla karşı karşıya kaldık, milletimizin başı sağolsun." ifadesini kullandı.

Ustaoğlu, Bayburt’un Türkiye’nin en huzurlu ve en güvenli şehirlerinin başında geldiğinin altını çizerek, "Ama bu demek değildirki bizim görevimizde rahat olacağız, her hangi bir sıkıntıyla karşı karşıya olmayacağız gibi bir durumu beraberinde getirmez. Zaten terörün en büyük hedefi, en masum olduğumuz anı takip edip o anda kalleş yüzünü ortaya koyuyor. Bunu zaman zaman da siz yaşıyorsunuz, biliyorsunuz." diye konuştu.

Bu terör saldırılarının Türkiye’nin coğrafi konumunun yanında uluslararası koşullarında etkisine dikkati çeken Vali Ustaoğlu, şunları kaydetti:

"Maalesef dünyanın en problemli coğrafyası adeta bu coğrafya. Kesinlikle dikkati elden bırakmamak gerektiğini bir kez daha gözümüz önünde yaşamış oluyoruz. Yani insanların en masum oldukları anda bile maalesef terör en kalleş yüzünü bazen bombalı eylemlerle bazen başka tür saldırılarla gösterebiliyor. Ben inanıyorum ve biliyorum ki hepiniz bu noktada en güzel en ciddi şekilde görevinizi layıkıyla yerine getiriyorsunuz, bundan sonrada inşallah getireceksiniz."






Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler