SON DAKİKA

ATO, üyelerine eğitim verecek

17 Temmuz 2018, Salı - 19:40
ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO), ticari hayatta sık karşılaşılan hukuki sorunlar ve yeni yasal düzenlemeler hakkında üyelerini bilgilendirmek amacıyla eğitim programı düzenleyecek.

Odadan, yapılan açıklamaya göre, ATO Akademi kapsamında düzenlenecek 1.Ticaret ve Hukuk Haftaları Sertifikalı Eğitim Programı, 25 Kasım'dan itibaren 5 hafta boyunca cumartesi günleri ATO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Üyelere, faaliyetlerini sürdürmek, işlerini geliştirmeleri için ihtiyaç duydukları alanlarda eğitimler verilecek ve program sonunda katılımcılar sertifika alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, üyelerinin ticari hayatta birçok hukuki sorunla karşılaştığını belirterek, bu doğrultuda eğitim programı düzenlediklerini kaydetti.

Üyelerin, eğitimle internet bankacılığından çek yasasındaki yeni yasal düzenlemelere kadar birçok konuda bilgi sahibi olacaklarını vurgulayan Baran, "Üyelerimiz, alanında uzman isimlerin vereceği ticaret ve hukuk eğitimlerimize mutlaka katılmalılar. ATO olarak üyelerimize verdiğimiz eğitimlerle, hem onların hem de kent ekonomimizin gelişimine katkı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler