SON DAKİKA

ATO’dan Başbakan Yardımcısı Işık’a ziyaret

18 Eylül 2017, Pazartesi - 22:00
ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, beraberindeki heyetle Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ı ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

ATO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran ve Oda’nın Yönetim Kurulu üyeleri, Başbakan Yardımcısı Işık’ı ziyaret etti.

Ziyarette Odanın çalışmaları hakkında Işık’a bilgi veren Baran, "Öncelikle Ankara tüccarına ve Ankara’ya karşı birtakım görevlerimiz var. Tüccarımızın sorunlarını çözmek için gayret içindeyiz." ifadelerini kullandı.

ATO’nun bilişim altyapısını iyileştirmeye yönelik çalışmalarına devam ettiğini anlatan Baran, mükelleflere bazı belgeleri internet üzerinden vermeye başladıklarını bildirdi. Başkent’in gelişimini sürdürebilmesine ilişkin atılması gereken adımlara da değinen Baran, Ankara’nın kongre, sağlık ve termal turizminde adım atabilmesi için Esenboğa’dan yurt dışına doğrudan uçuşların artırılması gerektiğinin altını çizdi.

Başbakan Yardımcısı Işık’ın da Ankara’nın fuar ve kongre turizmindeki önemine dikkati çekerek, çalışmaların bu alanda yoğunlaştırılmasını istediği, Başkent’in savunma sanayindeki üstünlüğünün artırılmasına ilişkin görüşlerini paylaştığı belirtildi.

- Çapraz satış eğitimi verilecek

Öte yandan, ATO’nun; sigorta acenteleri, teknik personeller ve satış elemanlarına yönelik çapraz satış eğitimi düzenleyeceği bildirildi.

Odanın Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi tarafından organize edilen "Sigorta Ürünleri İçin Çapraz Satış Yaklaşımları Eğitimi"nin 29 Temmuz Cumartesi günü 09.00-18.00 saatlerinde ATO Meclis Salonu’nda gerçekleştirileceği ifade edildi.

ATO Başkanı Baran, iş hayatında hem çalışan hem de işletme sahibi için eğitimin önemine değinerek, şunları kaydetti:

"Şirketlerimizin büyümesi ve gelişmesi için eğitim şart. Dış ticaret ve girişimcilik gibi eğitimlerle ihtiyaç duyulan alanlarda eleman yetiştirerek istihdam edilmesini sağlarken, mevcut çalışanların gelişmesine yönelik eğitimler de veriyoruz. İnsan kaynağının gelişimine katkı sağlamak, şirketin kendine yaptığı en önemli yatırımdır."




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler