SON DAKİKA

Aytemiz Alanyaspor’da, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları

16 Ocak 2017, Pazartesi - 09:30





Spor Toto Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri’nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki idmana futbolcular ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasının ardında hücum ve orta saha kombinasyonlarını çalışan futbolcular taktik ağırlıklı çift kale maçla idmanı tamamladı.

Vagner Love’ın takımdan ayrı çalıştığı idmana, sakatlığı süren Deniz Vural ve cezalı Sefa Yılmaz katılmadı.

İdmanı izleyen Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor deplasmanındaki galibiyete İstanbul’daki terör saldırısı yüzünden sevinemediklerini söyledi.

Önlerinde çok önem verdikleri bir maçın daha kendilerini beklediğini dile getiren Çavuşoğlu, "Süper Lig’in iki ilçe takımı karşı karşıya gelecek. Bu maçın her şeyden önce centilmence ve dostça geçmesini temenni ediyorum. Müsabakalarda tartışmaların, taraftar kavgalarının yerinin olmadığını düşünmüyorum. Sportif faaliyetler dostça kardeşçe daha güzel oluyor. Taraftarlar taraftarlığını, yöneticiler yöneticiliğini, futbolcular da işini yapacak. Bu doğrultuda dostluğun kazanmasını istiyorum." dedi.

Başkan Çavuşoğlu, hafta sonunda zor bir maçın kendilerini beklediğini kaydederek, Akhisar Belediyespor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirtti. Çavuşoğlu, hedeflerine varmak için bu maçı kazanmak zorunda olduklarını kaydederek, "Bu maçta galip gelerek biraz daha yukarılara çıkmak istiyoruz. İnşallah iyi bir maç olur diye düşünüyorum." ifadesini kullandı.


Basın mensuplarının Süper Lig’de ilk kez mücadele eden Aytemiz Alanyaspor’un hedefine varıp varmadığına yönelik sorusuna Hasan Çavuşoğlu, "Şansız dört maç kaybettik. Bunların birinden galip gelseydik, şu anda 20 puanımız olacaktı. Bizim de hedefimiz 23 puan civarlarındaydı. Hedefimizin şu anda gerisindeyiz ama önümüzde 3 maç var. İnşallah, o hedefe ulaşırız diye düşünüyorum." diye cevap verdi.

Çavuşoğlu, transfer çalışmalarına başlanıp başlanmadığına yönelik soruya ise "Transfer çalışmaları 12 ay devam ediyor. Diğer kulüplerde de bu oluyor. Eksik noktalara transfer yapmayı düşünüyoruz ancak gidecek ve gelecek oyuncular konusunda henüz bir durum değerlendirmesi olmadı." yanıtını verdi.

Aytemiz Alanyaspor, evinde oynayacağı maçta Akhisar Belediyespor’u konuk edecek. Alanya Oba Stadı’nda 18 Aralık Pazar günü yapılacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler