SON DAKİKA

Basketbolda maçın ardından

18 Haziran 2018, Pazartesi - 17:10



SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında Trabzonspor'u 87-82 mağlup eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un başantrenörü Selçuk Ernak, takım olarak gelişme gösterdiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Selçuk Ernak, rakibi iyi analiz ettiklerini belirterek "Geçen haftadan bu haftaya bir adım atmış olduk ve benim için bu çok sevindirici." dedi.

Gelecek hafta Yeşilgiresun Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Ernak, "Önümüzdeki hafta çok zor bir deplasmana gideceğiz. İyi bir hücum takımıyla oynayacağız. Oyudaki iniş çıkışları minimuma indirerek deplasmandan bir galibiyet çıkarmaya çalışacağız." diye konuştu.




- Trabzonspor Cephesi




Trabzonspor Başantrenörü Zare Markovksi, kazanmayı daha çok hak eden taraf olduklarına inandığını dile getirdi.

Makedon teknik adam, kaçırdıkları serbest atışların kendilerine pahalıya mal olduğunu vurgulayarak, "Maçta 14 sayı serbest atışlardan kaçırdık. Bu kadar yakın sonuçla biten bir maç için çok fazla. Özellikle bitime 2,5 dakika kala 3 sayı öne geçtiğimizde, rakibimiz dış atışlardan kazandığı sayılarla hızlı bir dönüş yaptı." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler