SON DAKİKA

Basketbolda maçın ardından

18 Temmuz 2018, Çarşamba - 02:05



GAZİANTEP (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Trabzonspor'a 95-84 yenilen Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Stefanos Dedas, kazanmayı çok istediklerini, bunun için de mücadele ettiklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarının sol bölümünde 10 sayı öndeyken oyun kurucularının hatalarıyla farkın eridiğini belirterek, ikinci yarıda ise en az 10 defa çok rahat atılabilecek şutları kaçırdıklarını kaydetti.

Rakiplerin de tam tersi bir görüntüyle çok zor şutları sayıya çevirdiğini aktaran Dedas, "Takımım için zor bir gün. Kazanmayı çok istedik, mücadele de ettik ama olmadı." dedi.

Taraftarların tepkisi için Dedas, şöyle konuştu:

"Bu tepkiler normal. Geçen sene iyi işler çıkardığımızda beni göklere çıkarmıştı taraftar. Bugün de haklı olarak bu tepkiyi veriyorlar. Ülkem Yunanistan'da da benzer tepkiler oluyor."

Dedas, oyuncuların bireysel performansları hakkında konuşmak istemediğini aktararak, "Bugün Victor Rudd'u kadro dışı bırakmıştık. Bundan da pişman değilim." ifadesini kullandı.

Sezon başında direk şutör oyuncu almadığını dile getirerek Dedas, "Bu konuda hatalı olduğumu düşünüyorum. Bunu yönetimle de konuşacağım. Takımın en iyi şutörleri dediğim 3 oyuncu bugün 15'te 1 yaptı. Bu konuda yanlış tercihler yapmış olabilirim." değerlendirmesinde bulundu.




- Trabzonspor cephesi




Trabzonspor Başantrenörü Zare Markovski ise mücadelede diskalifiye olan Chris Obekpa'nın olmadığı dönemde herkesin çok iyi iş çıkardığını vurguladı.

Ligde birkaç maç kaybettiklerini hatırlatan Markovski, şu açıklamayı yaptı:

"Bu karşılaşmaya takım olarak çok iyi çalıştık. Takımımdan ve oyuncularımdan çok memnunum. Galip gelmeyi çok istediğimiz bir maçtı. Galibiyet, Obekpa'nın olmadığı dönemde daha da önem kazandı. Emeği geçenlere teşekkür ederim."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler