SON DAKİKA

Basketbolda maçın ardından

18 Temmuz 2018, Çarşamba - 06:45



BALIKESİR (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 6. hafta maçında sahasında TOFAŞ'a 70-64 yenilen Banvit'in başantrenörü Sasa Filipovski, ''Daha iyi olan taraf TOFAŞ'tı. Bundan dolayı da maçı kazandılar." dedi.

Filipovski, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, TOFAŞ'a karşı savunmada iyi mücadele ettiklerini ancak hücumda istediklerini yapamadıklarını söyledi.

TOFAŞ'ı tebrik eden Filipovski, "Biz savunmada genel olarak istediklerimizi yaptık. 85 sayı ortalamasına sahip TOFAŞ'ı 70 sayıda tuttuk. Fakat bunun aksine hücumda istediklerimizi yapamadık. Daha iyi olan taraf TOFAŞ'tı. Bundan dolayı da maçı kazandılar.'' ifadelerini kullandı.




- TOFAŞ cephesi




TOFAŞ Başantrenörü Orhun Ene ise iyi basketbol oynamadıklarını anlattı.

Bu sezon lige iyi başladıklarını dile getiren Ene, şunları kaydetti:

"Banvit biraz daha iyi oynasaydı bugün bizi yenebileceğini düşünüyorum. 6 maç üst üste kazanmanın getirmiş olduğu öz güvenle oyunun sonunda 4 dakika akıllı şeyler yaptık. Bireysel anlamda baktığınız zaman çok iyi bir takım değiliz. Beraber basket oynarsak, iyi savunma yaparsak, iyi bir takım haline geliriz. Bu oyunla yoruluruz, yıpranırız. Organizasyonumuzu geliştirmemiz lazım."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler