SON DAKİKA

Basketbolda maçın ardından

21 Ağustos 2018, Salı - 00:10



İZMİR (AA) - FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İtalyan ekibi Dinamo Sassari'ye 79-70 yenilen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Aleksandar Trifunovic, istedikleri mücadeleyi sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Trifunovic, Dinamo Sassari'yi galibiyetinden dolayı tebrik ederek, "İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Maçın tamamında oyunun ritmini onlar belirledi. Tempomuzu düşürmeye çalıştılar. Oyun düzenimizden çıkmayı kabul edemem. Kabul edemeyeceğim bir konu da oyuncuların şahsi mücadele etmeleri." ifadelerini kullandı.

Trifunovic, rakiplerinin geniş bir kadroya sahip olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"İnanıyorum ki bu şekilde oynadığımız son maç olacak. Oyun planına, düzenine ve mücadeleye sadık kalarak bir şeyler yapabilirdik. Maçın tamamında böyle bir şey ortaya koymadık. Şampiyonlar Ligi'nde hala avantajımız devam ediyor. Önümüzde ligimizde oynayacağımız önemli maçlar var. 1-2 oyuncuyu transfer edebilirsek, daha iyi mücadele edebileceğimize inanıyorum."

Dinamo Sassari Başantrenörü Federico Pasquini ise üstün oynadıkları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler