SON DAKİKA

Batman’da il spor merkezleri açıldı

30 Haziran 2017, Cuma - 16:09



BATMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce Batman’da il spor merkezlerinin açılışı yapıldı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Batman’da il spor merkezlerinin açılışı amacıyla 16 Mayıs Şehir Stadı’nda tören düzenlendi. Vali Ahmet Deniz, törende yaptığı konuşmada, sporun yaşamın bir parçası olduğunu söyledi.

Yaşamında spor olmayan insanın hayatında bir şeylerin eksik olduğunu aktaran Deniz, spor yapan çocukların, gençlerin ruhen, bedenen daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve vatanına milletine bağlı bireyler olduklarını kaydetti.

Kentteki spor yatırımlarının sürdüğünü belirten Deniz, şöyle devam etti:

"Türkiye’nin birçok yerinde bulunmayan tesisler ilimizde var. Birçok spor tesisimiz tamamlandı. 15 bin kişilik UEFA standartlarında inşa edilen stadyum, olimpik kapalı yüzme havuzu, atletizm pisti gibi yatırımlarımız tamamlanma aşamasına geldi. Çabamız, gençlerimize spor alanında ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için gerekli olan en iyi imkanları sağlamaktır."

Yapılan açılışın ardından çeşitli branşlarda gösteriler düzenlendi. Programın sonunda kentteki sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile Vali Deniz’in de forma giydiği futbol maçı oynandı.

Kentte 1 Temmuz-31 Ağustos tarihlerinde açık olacak il spor merkezlerinden, 28 branşta 5 ile 18 yaş arasında 20 bin kişinin yararlanması hedefleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler