SON DAKİKA

Beko’dan Ankara’ya 14 yeni mağaza

22 Ekim 2016, C.tesi - 17:15
Beko, Ankara’da yeni açtığı 5 ve yenilediği 9 konsept mağazası ile Türkiye’de konumunu güçlendiren yatırımlarına devam ediyor.



Beko tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, Kazan, Balgat, Etlik, Kızılay, Sincan, Keçiören, Ankamall AVM, Dikmen, Anatollium AVM, Yenikent, Beypazarı’nda birer ve Etimesgut’ta üç olmak üzere 5’i yeni, 9’u yenilenen toplam 14 mağazasını tüketicilerin hizmetine sundu.

Beyaz eşyadan televizyona, bilgisayardan küçük ev aletlerine kadar akıllı ürünlerin yer aldığı mağazalarda, Beko’nun dünyadaki farklı pazarlardaki tecrübesi Türk tüketicisiyle buluşuyor.

Konsept mağazacılık anlayışıyla tasarlanan mağazalarda dijital görüntüleme alanlarının yanı sıra deneyim odaklı pişirme alanları da bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arçelik AŞ Türkiye’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer, mağazalarında tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıracak ve modern perakendecilik yaklaşımlarıyla deneyimlerini zenginleştirecek bir dönüşüm yaşadıklarını kaydetti.

Yenilikçi ürünlerini konsept mağazaları aracılığıyla Türkiye’nin her noktasına ulaştırma hedefiyle çalıştıklarını belirten Dinçer, "Her yıl mağazalarımıza giren yaklaşık 132 milyon müşterimize, binden fazla kampanya sunuyoruz. Yapacağımız dijital dönüşüm ve ilklerle birlikte müşteri trafiğimizi 200 milyona çıkarmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.



Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler