SON DAKİKA

Tatilciler dönüş yolunda

05 Mayıs 2018, C.tesi - 22:30
KIRŞEHİR (AA) - Kurban Bayramı tatilinin son gününde yoğun araç trafiğinin yaşandığı Ankara-Kayseri karayolunun Kırşehir’den geçen bölümünde trafik kazalarına karşı ekip sayısı artırıldı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, son iki gündür yaşanan bayram trafiği yoğunluğu nedeniyle kent merkezindeki her kavşağa bir ekip görevlendirilerek araç yoğunluğunun trafik akışını olumsuz etkilememesi için tedbir alındı. Mucur ve Akpınar ilçelerinde ekip sayısı artırılarak araç ve sürücü kontrolleri sıklaştırıldı.

Trafik kazalarının sıkça yaşandığı Ortaköy, Kaman ve Çiçekdağı kavşakları, Hamit köyü rampası, bölünmüş yol çalışmasının yapıldığı İnanç köyü yol ayrımı başta olmak üzere 14 ayrı noktada ekip görevlendirildi.

Kırmızı ışıkların bulunduğu kavşaklarda konuşlandırılan ekipler, yorgun, uykusuz ve dikkatsiz olduğu tespit edilen sürücüleri en yakındaki dinlenme tesislerine yönlendirerek olası trafik kazalarına karşı uyarılarda bulundu. Ankara- Kayseri karayolu üzerindeki Mucur ve Akpınar ilçelerinin girişlerinde görevlendirilen ekipler, kazaların sık yaşandığı kör noktalarla ilgili sürücülere bilgi verdi.

Kavşak ve trafik ışıklarının olduğu noktalara emniyet kemeri, hız ve dikkatli sürüş konularında uyarıcı afişler asıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler