SON DAKİKA

Beyşehir’de oryantiring yarışları

18 Temmuz 2018, Çarşamba - 20:05
KONYA (AA) - Beyşehir'de, 14 yaş altı 1.kademe bölge oryantiring yarışları düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Türkiye Oryantiring Federasyonu ve Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışlara 25 ilden gelen 300’ün üzerinde yarışmacı katıldı.

İçerişehir Mahallesindeki göl kıyısında oluşturulan çıkış noktasında başlayan ve Vuslat Parkındaki varış noktasında sona eren yarışmada katılımcılar, harita üzerinde verilen kontrol noktalarını sırasıyla bularak hedefe ulaşıp yarışmayı tamamladı.

Yarışma sonunda erkekler ve kızlar kategorilerinde dereceye girenlere katılım belgeleri ve ödülleri düzenlenen törende protokol tarafından verildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Beyşehir’in ikinci kez oryantiring yarışmasına ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, bu spora ilçedeki artan ilgiden dolayı memnun olduğunu söyledi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Altunok da ev sahipliklerinden dolayı yetkililere ve ilçe halkına teşekkür etti.

Oryantiring sporunun özellikle depresyonun önüne geçilmesinde önemli yararları olduğuna vurgu yapan Altınok, bu branşın yürüyerek, koşarak, bisikletle ve gece de yapılabildiğine dikkat çekti.





Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler