SON DAKİKA

Beyşehir’de yangın

28 Eylül 2016, Çarşamba - 10:28
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde metruk evde yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, İçerişehir Mahallesi Aşağı Sokak’ta bir evde yangın çıktığı ihbarı üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin arkasındaki bitişik nizam tescilli yapıların bulunduğu sokak üzerinde metruk evde henüz neden çıktığı belli olmayan yangına 3 itfaiye aracı müdahale etti.

Yaklaşık iki saat süren çalışmanın ardından metruk binadaki yangın kontrol altına alındı. Ardından soğutma çalışmaları başlatıldı.

İçerişehir Mahallesi Muhtarı Murat Kurt, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile mahallenin büyük bir tehlike yaşamaktan kurtulduğunu söyledi.

Kurt, "Tarihi Eşrefoğlu Camimizin hemen arkasındaki sokakta çok sayıda tescilli yapının bulunduğu bölgede çıkan yangın tüm mahalle sakinlerimiz gibi bizleri de korkuttu. İtfaiye ekiplerimizin zamanında müdahalesi ile yangın bitişiğindeki evlere sıçramadan söndürüldü. Mahallemiz büyük bir tehlike atlattı. İtfaiye ekiplerimize özverili çalışmalarından ve zamanında müdahalesinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler