SON DAKİKA

Beyşehir’den kısa kısa

19 Haziran 2018, Salı - 07:35
KONYA (AA) - Konya Amatör Küme Süper Grup'ta Selçuklu Belediyespor ile karşılaşan Beyşehir Belediyespor, müsabakayı 1-0 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Beyşehir 75'inci Yıl Cumhuriyet Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beyşehir Belediyespor, 25. dakikada Oğuzhan Gümüşhan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol, aynı zamanda ilk devrenin de skoru oldu.

İkinci devre her iki tarafın da gol çabası sonucu değiştirmeye yetmedi.

Müsabakayı Beyşehir Belediyespor 1-0 kazandı.

Müsabakayı tribünlerden Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır ile AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Muslu ve taraftarlar izledi.


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, maçtan sonra yaptığı açıklamada, sezonun ilk iki maçında 6 puan toplayarak liderliğini sürdüren Beyşehir Belediyespor'u gösterdiği başarılı performansından dolayı tebrik etti.

- Beyşehirli doğaseverler, Antalya'da düzenlenen doğa yürüyüşüne katıldı

Beyşehirli doğaseverlerin Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "Manavgat Namaras Saklı Cennet Şelalesi ve Ali Çetin Anma Etkinliği"nde bir araya geldiği bildirildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, yaptığı açıklamada, doğaseverlerin Namaras Saklı Cennet Şelalesi'nde doğa yürüyüşü yaparken bölgeyi daha yakından görme ve tanıma imkanı bulduğunu belirtti.

Doğaseverlerin, bir süre önce trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Göç Yolu Yolcuları Topluluk Başkanı Ali Çetin'i Çamlı Tepe'deki kabri başında ziyaret ettiğini de ifade eden Büyükkafalı etkinlikte yer alan herkese teşekkür etti.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler