SON DAKİKA

Bodrum’daki ’laf atma“ cinayeti davası

29 Nisan 2016, Cuma - 06:18
MUĞLA (AA) - Bodrum’da 29 yaşındaki Faruk Denktaş’ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Yalçın Karayel’e (36) müebbet hapis cezası verildi.

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Yalçın Karayel ile tutuksuz yargılanan kız arkadaşı Seda B. ve olayda hayatını kaybeden Faruk Denktaş’ın ailesi, yakınları katıldı. Duruşmada söz alan sanık Karayel, hakkındaki suçlamayı kabul etmediğini belirterek beraatini istedi.

Avukatların son savunmalarını dinleyen mahkeme başkanı Yakup Yıldız’ın karar için verdiği 10 dakikalık sürenin ardından tekrar söz isteyen sanık Karayel, pişman olduğunu ifade etti. Yıldız, sanık Karayel’in "kasten insan öldürme" suçlamasıyla müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi. Diğer sanık Seda B’ye ise "kasten yaralama" suçundan 4 bin 80 lira para cezasına çarptırıldı.

Duruşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Faruk Denktaş’ın annesi Münevver Denktaş, "Seda B. için adalet yerini bulmadı." dedi.

Baba Ahmet Denktaş ise sanık Karayel’e verilen cezaya sevindiklerini söyledi. Karayel, diğer sanık için verilen cezaya ise itiraz edeceklerini kaydetti.

- Olay

Bodrum’da 3 Eylül 2015 gecesi Faruk Denktaş, "kız arkadaşıma neden laf atıyorsun" diyen Yalçın Karayel tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından kaçan Karayel, polis ekiplerince yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Karayel ve ona yardım ettiği iddia edilen Seda B. hakkında Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler