SON DAKİKA

BÜ Ziraat Fakültesi Dekanlığına Karadağ atandı

24 Mayıs 2016, Salı - 08:44
YOZGAT (AA) - Bozok Üniversitesi (BÜ) Ziraat Fakültesi Dekanlık görevine Yükseköğretim Genel Kurulu kararı ile Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ atandı.

Ziraat Fakültesi Dekanlığında görev süresi dolan ve vekaleten dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Şaban Güçlü, düzenlenen törenle görevini yeni Dekan Prof. Dr. Yaşar Karadağ’a devretti.

Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, törende yaptığı konuşmada, Ziraat Fakültesi dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Şaban Güçlü’ye üniversiteye ve fakülteye sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, Ziraat Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Şaban Karadağ’a yeni görevine başarı diledi.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı görevini devreden Prof. Dr. Şaban Güçlü de görev yaptığı sürede üniversite adına önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, fakülte olarak Yozgat tarımının gelişmesine önemli katkılar sağladıklarını söyledi.

Ziraat Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Yaşar Karadağ ise Yozgat’ta ve Bozok Üniversitesinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Üniversitemizde görev yapacağım süre içerisinde, mesleki hayatım boyunca edindiğim bilgiyi ve tecrübeyi üniversitemize aktarmak için kullanacağım. Yozgat tarım ve hayvancılık şehri, ilimizde tarım ve hayvancılığın gelişmesine üniversitemiz Ziraat Fakültesi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da öncülük edecektir. Üniversitemizin gelişmesine yönelik Rektörümüz ve öğretim üyelerimizle her zaman birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarda bulunacağız." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler