SON DAKİKA

Bursaspor galibiyeti unuttu

09 Ekim 2018, Salı - 07:20



HÜSEYİN YEŞİLKAVAK - Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, 5 maçtır galibiyete hasret kaldı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ligde son galibiyetini 14. haftada deplasmanda Atiker Konyaspor'u 3-0 yenerek alan yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 maçta da 3 puanı bir arada göremeyerek taraftarını üzdü.

Atiker Konyaspor maçının ardından 15. haftada sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Bursaspor, mücadeleyi 1-0 kaybetti. Bir sonraki hafta Trabzon deplasmanından da 1-0'lık yenilgiyle dönen yeşil-beyazlıların galibiyet hasreti, 2 maça çıktı.

Ligin 17. haftasında sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak ilk yarıyı yine üzgün kapatan Bursaspor, galibiyet özlemini ikinci devreye bıraktı.

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında konuk ettiği lider Medipol Başakşehir'e 3-0 mağlup olan yeşil-beyazlılar, 19. haftada Aytemiz Alanyaspor deplasmanından da 3-1'lik yenilgiyle döndü.

Ligde oynadığı son 5 karşılaşmanın 4'ünü kaybeden, 1'inde berabere kalan Bursaspor, 5 maçlık galibiyet hasretini 20. haftada sahasında oynayacağı Beşiktaş müsabakasında sonlandırmayı hedefliyor.




- Yönetim kurulu ve Le Guen'e tepki




Yeşil-beyazlıların son 5 haftada galibiyet alamaması, camia ve taraftarın tepkisine neden oldu.

Bursasporlu taraftarlar, Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yeşil-beyazlı yönetim kurulu ve teknik direktör Paul Le Guen'e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Taraftarlar, Beşiktaş maçı öncesinde hem yönetim kurulunu hem de Fransız çalıştırıcıyı istifaya çağırdı.




- Başkan Ay umutlu




Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, son haftalarda aldıkları kötü sonuçlara bir an önce son vereceklerine inandığını söyledi.

Bursaspor'un birlik ve beraberlik içinde her şeyi başarabilecek, büyük bir camia olduğuna vurgu yapan Ay, "Hocamızla da futbolcularımızla da birebir görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Biz iyi bir takımız. İyi bir kadroya sahibiz. Alacağımız galibiyetle seri yakalayacağımıza yürekten inanıyorum." diye konuştu.

Başkan Ay, Aytemiz Alanyaspor maçının hemen ardından ligin 20. haftasında Beşiktaş ile yapacakları karşılaşmayı düşünmeye başladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler