SON DAKİKA

Büyük Önder Atatürk’ü anıyoruz

16 Temmuz 2018, Pazartesi - 19:15
ANKARA (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "En büyük arzumuz, Milli Mücadele kahramanlarımızın emanetini hakkıyla muhafaza etmek, aziz milletimizden aldığımız güçle bu emaneti çok daha yükseklere taşımaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Sarıeroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kurtuluş Savaşı'nda istiklal ve istikbali için canı pahasına mücadele eden Türk milletinin kararlılığını, Cumhuriyetin kuruluşuna yaptığı öncülükle geleceğe taşıyan Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla andığını belirtti.

İmkansızlıklar içinde milleti aynı hedef etrafında birleştiren Atatürk'ün vatan topraklarının savunulmasında yaptığı liderlikle tarihe kazındığını vurgulayan Bakan Sarıeroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler Cumhuriyetimizin bağımsızlık ruhuna sımsıkı sarılarak, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda azimle çalışmaktayız. En büyük arzumuz, Milli Mücadele kahramanlarımızın emanetini hakkıyla muhafaza etmek, aziz milletimizden aldığımız güçle bu emaneti çok daha yükseklere taşımaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum."




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler