SON DAKİKA

Büyükler Açık Eskrim Turnuvası

26 Mayıs 2018, C.tesi - 06:30



ANKARA (AA) - Büyükler Açık Eskrim Turnuvası’nın ilk gününde, erkekler epe, flöre ve kılıç kategorilerinde maçlar sona erdi.

Ankara Sincan Spor Salonu’nda bugün başlayan turnuvada, erkeklerde madalyalar sahiplerini buldu. Epe kategorisinde, İzmir’den ferdi olarak katılan Emir Şendut altın madalyanın sahibi olurken, Konya Efsane Eskrim Spor Kulübünden Hilmi Taha Ekenler gümüş madalya kazandı. Afyon Eskrim Gençlik ve Spor Kulübünden Murtaza Berkan Anıl ile İzmir BFM Gençlik Spor Kulübünden Güray Sır, bronz madalya elde etti.

Flöre kategorisinde ise Adıyaman Gölbaşı 75. Yıl Cihan Spor Kulübünden Barış Güler birincilik kürsüsüne çıkarken, İstanbul Marmara Eskrim Spor Kulübünden Gökhan Akyalçın ikinciliği elde etti. İstanbul’dan ferdi olarak katılan Görkem Bekbulat ile İzmir Göztepe Spor Kulübünden Serçin Kosova üçüncülüğü paylaştı.

Kılıç kategorisinde de Eskişehir Demir Spor Kulübünden Muhammed Anasız altın, Ankara Anka Gençlik Spor Kulübünden Atakan İslam Hezer gümüş, Kastamonu Eskrim Gençlik Spor Kulübünden Mehmet Fatih Ant ile Ankara Kılıç Gençlik ve Spor Kulübünden Umut Kaya bronz madalyanın sahibi oldu.

Organizasyon, yarın kadınlar kategorisinde yapılacak müsabakalarla sona erecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler