SON DAKİKA

Can Bartu’nun yoğun bakıma alınması

27 Haziran 2017, Salı - 13:28



İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma alınan sarı-lacivertli kulübün ve Türk sporunun efsane isimlerinden Can Bartu için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, Can Bartu’nun durumu hakkında, "Fenerbahçemizin ve Türk sporunun efsane isimlerinden, aynı dönemlerde hem futbol hem de basketbol milli takımlarımızda görev alarak dünyada eşine rastlanmayacak bir kariyere sahip olan Can Bartu, geçirdiği zatürre rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı." ifadeleri kullanıldı.

Geçmiş olsun dileklerinin paylaşıldığı mesajda, "Kızıltoprak’taki Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nde tedavisine devam edilen efsane sporcumuz sevgili Can Bartu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini temenni ediyoruz." denildi.

Galatasaray Kulübü de sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Ülkemizin efsane spor adamı, ’Sinyor’ lakaplı Can Bartu’ya acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler