SON DAKİKA

Çankırı’daki yangın

27 Eylül 2017, Çarşamba - 09:40
ÇANKIRI (AA) - Çankırı’nın Yapraklı ilçesinde 30 civarında ev ile ahırın kullanılamaz hale geldiği yangının ardından bölgeyi ziyaret eden Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Devletimizin bu yangının yaralarını en kısa zamanda saracağına inanıyorum." dedi.

Müsellim köyü Mansurlu Mahallesi’ndeki yangında evlerini kaybeden aileleri ziyaret eden Başkan Dinç, olay yerini inceleyerek, köy muhtarından bilgi aldı.

Yangında can kaybının olmamasının en büyük teselli olduğunu belirten Dinç, şöyle konuştu:

"Kimsenin gönlü böyle bir olay vuku bulmasını istemez ama üzücü bir olayda herhangi bir can kaybının yaşanmaması da en büyük tesellimiz. Çankırı Belediyesi olarak yangının başladığı andan itibaren İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimizce anlık olarak bilgilendirildik. İmkanlarımız çerçevesinde üzerime düşen desteği göstermeye hazırız. Yangını söndürmek için canla başla çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Devletimizin bu yangının yaralarını en kısa zamanda saracağına inanıyorum."

Büyük bir yangın felaketi ile karşı karşıya kalındığını vurgulayan Dinç, bütün Müsellim köyü halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.







Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler