SON DAKİKA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki Kayseri’de

11 Temmuz 2018, Çarşamba - 11:35
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Talas ilçesinde yapımı tamamlanan Başakpınar Şehitler Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Özhaseki, merkez Talas ilçesi Başakpınar Mahallesi'nde yapılan Başakpınar Şehitler Camisi'nin açılış törenine katıldı. Öğle namazını camide kılan Özhaseki, ardından tören alanına geçti.

Yağmur nedeniyle sadece selamlama konuşması yapan Özhaseki, hava şartlarından dolayı ortamın müsait olmadığını söyledi.

Hiç unutamayacakları bir açılış yaptıklarını belirten Özhaseki, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kayseri Müftüsü Şahin Güven tarafından okunan duanın ardından Bakan Özhaseki, caminin açılış kurdelesini keserken, Kayseri'nin hayırseverlik konusunda örnek şehir olduğunu ifade etti.

Mehmet Özhaseki, "Zamanında Mevlana Hazretlerinin oğlu Sultan Veled Hazretleri şöyle diyor, 'Cömertlikte, vermekte ve bolca ihsanda hiç eşi menendi olmayan Kayseri halkına Allah rahmet ve mağfiret etsin' diyor. Bu duayı tekrarlıyoruz. Burada hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz. Bu camiyi de bismillah diyerek açıyoruz." diye konuştu.

Özhaseki, açılışın ardından törene katılan vatandaşlara aşure dağıttı.

Törene, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, milletvekilleri ve il protokolü ile vatandaşlar da katıldı.







Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler