SON DAKİKA

Ceza İnfaz Kurumunda iftar

25 Haziran 2016, C.tesi - 16:32
ANKARA (AA) - Türk Kızılayı, Sincan Ceza İnfaz Kurumu yerleşkesinde bulunan Ankara Çocuk Eğitim Evi’ndeki çocuklara iftar verdi.

Türk Kızılayından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Çocuk Eğitim Evi’ndeki çocuklara yönelik iftar organizasyonu öncesinde, çocukların grup çalışmalarını yürütmeleri için hazırlanan şark odasının açılışı gerçekleştirildi.

Türk Kızılayı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından planlanan ve hayırseverlerin bağışlarıyla gerçekleştirilen iftara, Türk Kızılayı Genel Müdürü Mehmet Güllüoğlu ve Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ile çok sayıda davetli katıldı.

Hayırsever bağışçıların desteğiyle ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirten Türk Kızılayı Genel Müdürü Güllüoğlu, "Birçok noktada, mültecilere de ihtiyaç sahiplerine de doğudakine de batıdakine de,İstanbul’daki, Ankara’daki ihtiyaç sahibine de ulaşmaya çalışıyoruz. Biz bağışçıların verdiği bağışların aracısıyız. Yaptıklarımız kendimizden değil belki ama onun nasıl ulaşacağını ve kimlere ulaşacağı konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kızılayın çocuklarla ilgili faaliyetlere büyük destek verdiğini belirten Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yıldırım ise, "Özellikle çocuklarımız için yaptığımız faaliyetlerde, bugüne kadar ciddi desteklerini gördük, ne zaman gittiysek, doğrusu bizi boş çevirmediler. Kızılay’a verdiği destek için çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler