SON DAKİKA

CHP Ankara İl Başkanı Keskin:

09 Ocak 2016, C.tesi - 19:28
ANKARA (AA) - CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, "Bizim hedefimiz; 2019 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesine CHP’nin bayrağını dikmek" dedi.

Keskin, partisinin Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Ankara’da CHP’yi 2019’a taşıyacak bütün kademelerin örgüt yapılanmasını yeniden şekillendirdiklerini söyledi.

Bu dönemde CHP’deki seçimlerni bir demokrasi şöleni havasında geçtiğini ifade ederek, "Her ilçede 2 veya 3 aday yarıştı. Gençlik kollarında da 2 veya 3 aday yarıştı. Demokratik bir şekilde seçim yapan Türkiye’de organlarını demokratik bir şekilde seçen tek partiyiz" diye konuştu.

Keskin, Gölbaşı’nın Ankara’daki diğer ilçeler arasında farklı bir öneme sahip olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bizim hedefimiz; 2019 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesine CHP’nin bayrağını dikmek. Bununla ilgili çok iyi projelerle geliyoruz. Bizim mühendis ve mimarlardan oluşan komisyonumuz Gölbaşı ile ilgili çok önemli projeler hazırlayacak. Yani biz Gölbaşı Belediye Başkan adayımızı belirlediğimizde o arkadaşımız sahaya indiğinde kimlerle ve hangi projelerle çalışacağı belli olacak. Artık eskiden olduğu gibi seçime bir ay kala aday belirleyip ’Haydi seçimlere’ olmayacaktır. Projenin olmadığı yerde belediye başkanı seçimini almanız asla mümkün değildir."

CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nuriye Atabey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler