SON DAKİKA

Darbe girişiminin izleri siliniyor

30 Temmuz 2016, C.tesi - 23:00
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hedef alınan TBMM, Genelkurmay Başkanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğünün çevresi ile Kızılay, Bakanlıklar, Akay ve Beştepe’de oluşan zararın giderilmesi için onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Estetiği Dairesi yetkilileri, başta Ankara Emniyet Müdürlüğü önündeki "Semazenli Üst Geçit" olmak üzere alt ve üst geçitler, oto korkuluklar ve bariyerler ile ilgili onarım ve yenileme çalışmaları yapıldığını bildirdi.


Bu kapsamda Sıhhiye’de zarar gören kent süsü vazolar yenileriyle değiştirilirken, darbe gecesi kırılan cam bariyerler de yeniden takıldı. Refüjlerdeki peyzaj ve yeşillendirme çalışmaları da devam ediyor.

15 Temmuz gecesi darbecilerin sivillerin üzerine sürdüğü tanklar Sıhhiye, Kızılay, Bakanlıklar, Akay ve Cinnah Caddesi’nde araçları ezmiş, refüjleri ve ağaçları yıkmış, oto korkulukları ve kaldırım taşlarını parçalamıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler