SON DAKİKA

Dice Kayek, Paris Moda Haftası’na yeni butikle girdi

28 Eylül 2016, Çarşamba - 06:12
PARİS (AA) - Türkiye’nin dünyaca ünlü moda markalarından Dice Kayek, Paris Moda Haftasına Saint-Germain semtinde açtıkları yeni butikle girdi.

Başkent Paris’in önemli kültür ve moda merkezi Saint Germain’deki Saint-Benoit Sokağı’nda açılan butik için açılış resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyona markanın kreatif direktörleri Ayşe ve Ece Ege kardeşler ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan modacı Ayşe Ege, bu yıl defile yapmak yerine "sokaktaki insanlara daha yakın olmak ve daha görünür olmak" için butik açtıklarını söyledi.

"Pop-up butik" olarak adlandırılan geçici butik projesi, yurt dışında "Made in Turkey” imajının oluşturulmasını amaçlayan marka destek programı "Turquality" kapsamında hazırlandı.

Butik, Paris Moda Haftası (27 Eylül - 5 Ekim) ve sonrasındaki Uluslararası Sanat Fuarının (FIAC) (20-23 Ekim) düzenlendiği 23 Ekim tarihine kadar açık kalacak.

Butikte markanın hem 2016-2017 Sonbahar-Kış yeni koleksiyonu hem de ikonik modellerinin farklı işlemeler, antika broşlar ile tasarlanmış ürünleri satışa sunulacak.

Dice Kayek butiğinde ayrıca moda ve sanat alanından farklı sanatçılarla işbirlikleri ve çeştli etkinlikler gerçekleştirilecek. Sanatçılarla yapılan işbirlikleri sonucunda satışa sunulacak özel tasarımlardan elde edilecek gelir, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlayan bir vakfa bağışlanacak.






Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler