SON DAKİKA

Dizel otomatik Fiat Egea Sedan satışa sunuldu

28 Eylül 2016, Çarşamba - 11:16
İSTANBUL (AA) - Tofaş’ın Bursa fabrikasından dünyaya ihraç edilen Fiat Egea Sedan’ın dizel motor ve 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla donatılan versiyonu Fiat showroomlarındaki yerini aldı.

Fiat’tan yapılan açıklamaya göre, özgün tasarımı, konforu, geniş iç hacmi, kullanışlılığı, düşük satın alma ve kullanım maliyetleri ile tüm ihtiyaçları karşılayan Egea, 120 HP güç ve 320 Nm tork üreten 1.6 litrelik MultiJet motor ve 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla donatıldı.

Fiat ürün gamının bu kombinasyona sahip ilk ürünü olan Sedan, sunduğu kesintisiz vites değişimi ile sürüş konforunu arttırıyor ve performansı üst seviyeye taşıyor.

Saatte 200 kilometre son hıza sahip araç, 100 kilometreye kadar hızlanmasını 9,8 saniyede tamamlıyor. Sunduğu ortalama 3,9 litrelik yakıt tüketimiyle de dikkat çeken dizel otomatik otomobil, oldukça geniş bir iç alan sunuyor.

Egea Sedan, 5 kişinin rahatlıkla seyahat edebileceği yaşam alanının yanı sıra 520 litre bagaj hacmi ile de kalabalık aileler ve uzun yolculuklar için gerekli yükleme alanı sunuyor.

Urban ve Lounge donanım seviyeleri ile tercih edilebilecek Fiat Egea Sedan’ın dizel otomatik versiyonuna 77 bin 400 liradan başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile sahip olunabiliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler