SON DAKİKA

Düğün yolundaki trafik kazası

31 Temmuz 2016, Pazar - 04:24
GİRESUN (AA) - Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde düğüne giden ailenin bulunduğu otomobilin şarampole devrilmesi sonucu ölen 4 kişinin cenazesi, memleketleri Giresun’da toprağa verildi.

Şükrü Vatan (42) ile eşi Yasemin (37), çocukları Mehmet (7) ve Zeynep Özge Vatan (4) için Eynesil ilçesinin Ören beldesinde cenaze töreni düzenlendi.

Vatan ailesinin cenazeleri, Camidüzü Mahallesi’ndeki Ören Merkez Camisi’nde, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildi.


Cenaze törenine, Vatan ailesinin yakınlarının yanı sıra AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, Ören Belde Belediye Başkanı Habip Usta, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Giresun’dan İstanbul’daki yakınlarının düğününe giden Şükrü Vatan yönetimindeki 61 FN 036 plakalı otomobil, Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesine bağlı Sekü köyü mevkisinde şarampole yuvarlanmıştı. Kazada sürücü ile eşi Yasemin, çocukları Mehmet ve Zeynep Özge Vatan, kaza yerinde hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan oğulları Kudret Vatan ise hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler