SON DAKİKA

DÜZELTME - “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Ağrı’da“ başlıklı dün yayına verdiğimiz haberimizi düzenleyerek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

04 Kasım 2017, C.tesi - 15:00
AĞRI (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, bir şehit ailesi ile Aile Destek Merkezi’ni (ADEM) ziyaret etti.

Bakan Kaya, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Doğubayazıt ilçesinde, Kaymakam Ulaş Akhan ile 1989 yılında Şırnak Silopi ilçesinde şehit düşen Mehmet Özer’in ilçe merkezine bağlı Koçkıran Mahallesi’ndeki baba ocağını ziyaret etti.

Ziyarette, Kaya, Türkçe bilmediği için kendisiyle Kürtçe konuşan şehit annesi Bahriye Özer’e, Kürtçe olarak "Kürtçe konuşamıyorum ama anlıyorum." dedi.

Şehit annesi Özer ile yakından ilgilenen ve sıkıntıları hakkında bilgi alan Kaya, Özer ailesinin sorunlarının giderilmesi için Kaymakam Akhan’a talimat verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, duygulanan anne Özer de Bakan Kaya’ya sarıldı, Kaya da Özer’in elini öptü.

Bakan Kaya, daha sonra beraberindekilerle ilçedeki ADEM’i ziyaret etti. Kaya, dört katlı Aile Destek Merkezi bünyesindeki kreş ziyaretinde de bir süre sohbet ettiği 5 ila 10 yaş aralığındaki çocuklarla şarkı söyledi.

Çocukları tek tek sarılıp öpen Kaya, ardından kadınlar için açılan bilgisayar ve İngilizce kurslarını gezerek, kadınlarla da sohbet etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler