SON DAKİKA

Erzurum’da “Kriteryum Bisiklet Yarışları“ düzenlendi

19 Kasım 2017, Pazar - 13:40



ERZURUM (AA) - Erzurum’un Uzundere ilçesinde "Kriteryum Bisiklet Yarışları" yapıldı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan yıldızlar ve gençler kategorisinde düzenlenen bisiklet yarışına, 14 ilden 60 bisikletçi katıldı.

Sıcak havaya rağmen vatandaşların ilgiyle izlediği yarışlarda, sporcular derece elde edebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Çekişmeli geçen yarışlar sonucunda, yıldız erkekler B kategorisinde Emre Yuca birinci, Güngör Emre Kurtoğlu ikinci, Onur Pökün ise üçüncü oldu. Yıldız erkekler A kategorisinde ise Ramazan Dağlı birinci, Hasan Demirel ikinci, Emirhan Bulut üçüncülüğü elde etti. Genç erkeklerde de Emre Genç birinci, Ahmet Törün ikinci, Ersin Kara üçüncü sırada yer aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Vahit Albayrak, Kriteryum Bisiklet Yarışları için 14 ilden gelen 60 sporcuya katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Bisiklet Federasyonunun ilçemize verdiği bu güzel organizasyonu başarı ile bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Yarışma direktörümüz Mustafa Kocaman ile parkur sorumlusu Erkan Tatlı’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy ise Türkiye’nin 11. "sakin kent"i seçilen Uzundere’de bisiklet yarışlarına ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, sporcuları kutladı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler